2018-05-06 Gran Fondo Priorat 08 dŽAbril 2018 - Mas Fotos

Per enguany en la gran eixida extraordinaria del Club Ciclista Cap Amunt (ja portem varios anys), varem estar comentant desde lŽinici de lŽany fer el Gran Fondo Priorat a la comarca del mateix nom, a lŽinterior de la provincia de Tarragona, i dit i fet, es va proposar i es va fer avant amb el compromis dŽuns quants components, que a la fi es vam inscriure a finals de febrer, en concret: Juan Vte García Grima, Vte J. Mico, Sergi Sanz, J.Luis Garrido, Quique Marti, Daniel Vidal i Hector Albuixech. Ens vam inscriure tots a la modalitat llarga (104 km, + 2.800 m), en la que hi havia un tope de 1500 participants en grups de 400 farien lŽeixida cada 15 minuts, nosaltres estavem apuntats al tercer caixo (8,30 H).
Vam llogar un apartament el mes prop possible de Falcet, el poble dŽeixida i arribada de la marxa, cap de la comarca, a uns vint i pico kms per carretera de muntanya, al poblet de Cornudella de Montsant, a la vora del Parc Natural del Montsant, ja que tots els allotjaments del voltant estaven ocupats. Coincidint amb la segon setmana de Pasqua, vam eixir el dissabte per a tornar el dilluns.
He de dir que en estes eixides es si cap igual o mes emocionant els preparatius previs, com en qualsevol viatge, amb la il·lusio de coneixer llocs i paratges nous, tractar amb altra gent, amb altres costums, plats tipics, altres formes de vorer la vida, i va arribar la gran cita, en arribar dissabte a migdia, varem anar a arreplegar els dorsals i maiot al pavello del poliesportiu del poble. Al parking hi havia molts vehicles amb portabicis i tambe vam vorer a grup de ciclistes xiques, ens alegra que cada volta siga mes habitual, despres a dinar, hi havia que carregar el cos amb bona cosa de pasta per al dia seguent. Varios dies abans el temps ja senyalava aigua si o si, pero ja estava tot en marxa, haviem invertit massa il·lusio per a tornar-se arrere.
Es varem gitar pronter, pero alguns no dormirem massa, la pluja fa fer acte de pressencia cap a les 3,45 h de la matinada, en fi, es varem alçar prompter per fer-se llet amb donuts i no arribar tard, de cami per la carretera es varem cruzar amb molts vehicles que portaven bicis, eixos seŽn tornaven enrere, pero nosaltres es dirigiem ferms cap al nostre desti, Falcet, a casa dels tios dŽHector, que viuen alli, on haviem deixat les bicis preparades a la cotxera, per guanyar temps. A lŽhora de lŽeixida no plovia, però estava tot banyat, i despres ens va ploure fins vora les 12 del migdia, ja sabiem el que anavem a trobar-se, fang i mes fang, pero tant, en fi, gracies a ell, alguns ens ho vam agarrar amb mes tranquilitat per a que la bici patira el menys possible de trencaures i aixi vam poder gaudir ben be, entre xarcos i derrapatjes, dels meravellosos paisatges de la zona, amb bona cosa de avellaners, ametlers, oliveres i sobre tot vinya, a mes de diversos cellers de vi, bosc baix i rierols dŽaigua clara, les bicis van aguantar i nosaltres tambe, aixo si, cadascu al seu ritme.
Vam passar per pistes, sendes, camins, un poc dŽasfalt, terra blanca, roja, negra, al km 25 i 35 aprox., desviaven a la ruta curta per si algu camviava dŽopinio o es trobava mal, pero nosaltres sense pensar-se-ho, al que haviem vingut, i en un dels avituallaments (km.40), ens diuen que han retallat la marxa en 20 km aprox. per la dificultat del fang als camins, uff !! a la fi, varem fer 81 km, no hi va haver classificacio, encara que si que ens van marcar el temps de cadascu, que van anar desde les 4 h i 52 min. de Dani fins les 7 h i 20 min. de Juanvi, Quique i jo. Tambe agrair la gran hospitalitat de la gent de la zona, en especial la familia dŽHector que ens va obrir les portes de sa casa, gracies Xema i Tere. A la fi, nomes dir que caldra tornar en altra ocasio per a disfrutar aquesta vegada en sec dŽuns paratges i un entorn tan bonics junt a la nostra gran passio, les dos rodes.
Autor : Vicentin- 81 Kms - Horas

 

Club Ciclista Cap Amunt
InicioCronicasEl Club y su HistoriaMiembrosOcasionTracksLinksContactar

Calendario Temporada

20/04/2019 Ruta a definir
27/04/2019 Alfafara
04/05/2019 Camells - Lleo lleona
11/05/2019 Barcheta
18/05/2019 Finquetes d’Ontinyent -Javali
25/05/2019 Font del anoueret
..............
CALENDARIO CENAS 2018
DIA 3 MAYO
DIA 7 JUNIO
DIA 5 JULIO
DIA 2 AGOSTO
CREO DIA 6 SEPTIEMBRE
DIA 4 OCTUBRE
DIA 8 NOVIEMBRE
DIA 13 DICIEMBRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videos

Fotos