2013-05-18 Vinalopo - Mas Fotos

El dissabte quedarem un poc més prompte del normal a les 7, ja que teníem que anar fins a Ontinyent en cotxes. Així en Ontinyent ens esperava Agustin Sanchis, un amic del club que ens anava acompanyar en la ruta. La ruta cal dir que la proposarem Juanvi i jo. Anarem; Juanvi Grima, Gaby, Boiro, Sergi, Jesus, Carles, David, en cotxe, Dani, Fombuena i Natxo en bici.
Esta la baixarem del wikiloc i Agustin sols ens va anomenar algunes altres variants que es podien fer, però finalment decidirem seguir el track fins a Banyeres. La veritat és que no es va agradar gens, massa pista i massa asfalt. Pujarem per Ponce i des d'allli cap a Banyeres, on esmorzarem en el poliesportiu que estava petat.
Degut aquest fet s'allargarem un poc més del normal. En eixir del poliesportiu la cosa anava millorant ja que directament passarem pel naixement del riu Vinalopo, que tot hi ha que dir-ho és un paratge en el que es recomanable passar un bon rato. Des d'alli Agustin ens va dirigir pel costat del riuet i la veritat que aquella senda és una passada, plena de tobogans.
Més tart agafarem la senda els Terrers que va cap a Bocairent, la qual és tècnica i molt xula. Una vegada en Bocairent; Dani, Pepito, Natxo i Agustin decidiren anar per la puja dels Carros. El gran grup decidirem anar per la senda els Tarongers, i collo que bonic que estava tot amb una quantitat d'aigua que baixava impressionant. Llàstima que cap al final Boira, punxa i no va poder aplegar fins al cotxe.
L’anècdota negativa va ser a les 8 del matí quan a l'intentar creuar el Clariano, el nostre intrèpid Pepito va caure dins del riu. A la putada de banyar-se de bon matí, hi ha que afegir que li va caure el GPS i no vam poder trobar-lo. UNA PUTADA!. Però com sempre va demostrar de quina pasta està fet, i va seguir amb la bici i no es que va fer la ruta com tots si no que tant ell com Dani i Natxo la feren des d'Olleria.
Autor : Toni Sanchez- 47 Kms - Horas

 

Club Ciclista Cap Amunt
InicioCronicasEl Club y su HistoriaMiembrosOcasionTracksLinksContactar

Calendario Temporada

20/04/2019 Ruta a definir
27/04/2019 Alfafara
04/05/2019 Camells - Lleo lleona
11/05/2019 Barcheta
18/05/2019 Finquetes d’Ontinyent -Javali
25/05/2019 Font del anoueret
..............
CALENDARIO CENAS 2018
DIA 3 MAYO
DIA 7 JUNIO
DIA 5 JULIO
DIA 2 AGOSTO
CREO DIA 6 SEPTIEMBRE
DIA 4 OCTUBRE
DIA 8 NOVIEMBRE
DIA 13 DICIEMBRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videos

Fotos