2015-08-02 Naixement del Vinalopó més Toll Blau - Mas Fotos

El dissabte va eixir molt ennuvolat, però com ja teníem programat la ruta vam decidir no canviar. Si ens banyàvem ens serviria de preparació, ja que en les grans rutes moltes vegades ix ploguent, (Btt Quebrantauesos, Mediterranea Extrem, Transvall al Limit, etce.). A les 7:00 del matí vam quedar al pi del parc. Acudixen 5 bikers; Juanvi Grima, Toni Sánchez, Sergi Sanz, Juanmi i jo (Presi).
Eixim direcció Aielo, per anar a Ontinyent pel polígon de la Baronia al polígon de l’Altet. Després al poliesportiu, per anar a creuar el rierol, pujar pel carril bici i finalment eixim a la CV- 655. Ja soles queda anar a trobar el camí de Ponce. Fem la puja poc a poc i ja els núvols són més tancats i en alguns moment inclòs plou. A l’arribar al refugi Rielo, fem una xicoteta parada per reagrupar-se, una foto i seguim fins dalt de Ponce. A l’arribar a l’encreuat, es desviem a la dreta, pel pla Soterraña. En aquest, seguim banyant-se degut a la gran boira que hi havia. El comentari es si estem pujant o planejant, ja que no veiem res i les cames encara no s’havien recuperat del gran esforç.
Transcorreguem per l’Alt de Sant Roque, i a l’aplegar a la casa Ponce trenquem a la dreta. Seguim per la pista, per després agafar la que creua el barranc de la Frontera. Seguim pel camí i finalment creuem la CV- 81, per anar per la senda Bocairent, però prompte es trobem el camí tallat, segons ficava el cartell “ Cam de tir intensiu”, mire el GPS i veig que per la part de vaig passa el camí de Banyeres a Bocairent. Decidim baixar pels marges i agafar-lo per arribar a Banyeres. A l’arribar al poble, anem a la plaça i en vorer la pinta del restaurant decidim anar al poliesportiu, ja que portem fang fins als ulls. A l’aplegar preguntem i ens diuem que cap de problema. Es fem unes fotos per recordar el fang que portem. Quan ja estàvem acabant, el sol comença a eixir. En les nostres cares s'escapa un somriure, ja que volem anar a vorer el Toll Blau.
Eixim i anem direcció al Vinalopó, en aplegar creuem i es banyem els peus. Girem a la dreta i anem a l’entrador a on deixem les bicis. Baixem a peu un escaló i ja estem dins del riu. Quin espectacle per a la vista, unes cascades molt boniques i una verdor que ens ompli els ulls. Seguim per dins del riu, que una senda xicoteta que de vegades se n’ix del curs del riu. En uns 5 minuts apleguem al Toll Blau, és molt bonic. És fem fotos i com el temps acompanya inclòs ens banyem. Després d’estar gaudim 3 quarts d’hora. Tornem a les bicis per agafar la senda que puja al naixement del Vinalopó. Tornem a parar per disfrutar del preciós paratge de la Font de la Coveta. Seguim pel riu sec, per eixir al camí del Buixcarró. Ja en estos moments torna a ennuvolar-se de nou.
Creuem la CV-794 i baixem per la senda els Terrers a Bocairent. A l’aplegar a la rotonda, agafem el camí la Xixarra, per creuar pel bosquet i eixir a la Cv-700. Girem a la esquerra i anem a la CV-81. Per Baixar per el barranc de Bocairent a Ontinyent. I des d’ací cap a L’Olleria pel mateix camí que havíem fet de bon matí. Al final, vàrem fer uns 74 km amb uns 1500 metres d’acumulat i muntó de risses i bones experiències. Una ruta per a repetir més endavant.
Autor : Presi- 74 Kms - 5:00 Horas

 

Club Ciclista Cap Amunt
InicioCronicasEl Club y su HistoriaMiembrosOcasionTracksLinksContactar

Calendario Temporada

20/04/2019 Ruta a definir
27/04/2019 Alfafara
04/05/2019 Camells - Lleo lleona
11/05/2019 Barcheta
18/05/2019 Finquetes d’Ontinyent -Javali
25/05/2019 Font del anoueret
..............
CALENDARIO CENAS 2018
DIA 3 MAYO
DIA 7 JUNIO
DIA 5 JULIO
DIA 2 AGOSTO
CREO DIA 6 SEPTIEMBRE
DIA 4 OCTUBRE
DIA 8 NOVIEMBRE
DIA 13 DICIEMBRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videos

Fotos